Giveaway New Year by Qbal Ramlan dan Myrawaaaar

by - January 03, 2021

Sempena awal tahun 2021 ni. Aku nak buat satu giveaway special sebab  aku akan aktif balik dalam blogging setelah 2 tahun lebih aku stop sebab fokus nak study. Jadi harini aku nak bagi tahu "Selamat Datang ke Giveaway Qbal Ramlan" 

Giveaway ni aku akan collabs dengan salah seorang blogger Malaysia, namanya,  Myrawaaaar 

Apa hadiah yang korang akan dapat? 

Daripada Qbal Ramlan:  Wang tunai bernilai RM50 & Suprise Box 

Daripada Myrawaaaar: Bananaise: RM50 Online Voucher 

Macam mana nak join? 

1. Korang perlu buat posting di blog dengan Tajuk "Giveaway New Year by Qbal Ramlan & Myraaaawr" letak gambar di atas, dan tulis link post korang di ruangan komen. 

2. Wajib Follow Instagram 

@bananaisehq @myraaaaawr  

3. Wajib follow blog 

Qbal Ramlan & Myrawaaaar 

Senang kan? Hah apa tunggu lagi. Mana tahu korang bertuah nanti. Sebab aku akan pilih 2 orang pemenang dalam giveaway kali ni. 

Jom join sekarang! Giveaway akan berakhir pada 30 Januari 2021 dan pemenang yang bertuah akan dihubungi. Target sekurang kurangnya ada 50 participants. 



You May Also Like

3 comments

Drop ur felling Here