GIVEAWAY by BCSB : ROAD TO 100K VIEW

19:35:00
https://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-bcsb-road-to-100k-view.html

Peluang keemasan! Siapa yang tak join tu silakan Join cepat sebab hadiah-hadiah memang gempak habis dan aku memang memerlukan hadiah tu. Haha (Gelak jahat)

Join Loo...

Senang!

Follow blog : Done
Follow google+: Done
Follow IG: Done  

Leraih! Leraih! Tarikh Tamat lambat lagi. Sebulan lagi! 


                              (1 x Pineng Power Bank 10,000k mAH berharga RM70)

                        (1 x Roman R539 Bluetooth Headset berharga RM50)

30 comments:

  1. DSYS

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-bcsb-road-to-100k-view.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih join GA sy. Semoga berjaya. Senarai peserta sy update nnti.

    Tips: setiap 5 komen yg di tinggalkan di blog BCSB sepanjang GA ni berlangsung akan melayakkan awak dpt satu nama tambahan dalam pemilihan pemenang dan semakin byk nama semakin cerah utk di pilih. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Qbal. Nama peserta sis dah update di sini ye.

      https://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-ga-by-bcsb-road-to-100k.html

      Delete
  3. Gut luck qbal.. akak dtg dr segmen yg sama... akak dah masukkan qbal dlm bloglist akak.. thankz tau masukkan blog akak dalam bloglist blog ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis sudi follow sini dan masukkan saya dalam bloglist 😍😍😍

      Delete
  4. akak singgah dari segmen yg sama..done follow juga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis. 😍😍 good luck!!

      Delete
  5. Replies
    1. tq😍😍😍😍

      Delete
  6. hye qbal. saya dah follow sini. thanks sebab visit my blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai kak πŸ‘‹ tq follow😍😍

      Delete
  7. Good luck Qbal! All the besttt

    ReplyDelete
  8. goodluck awak! elsa nak join jugak nanti. by the way thank you masukkan elsa dalam list crush awak hakhakhak :*

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/04/food-hunter.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis. πŸ˜‰πŸ˜‰ small matter😍😍

      Delete
  9. Replies
    1. will BW back😍😍😍

      Delete
  10. dsys
    http://mama3danish.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-bcsb-road-to-100k-view.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Delete
  11. good luck dri segmen yg sma..

    ReplyDelete
  12. selamat petang . blogwalking di hari cuti . goodluck yer . http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-bcsb-road-to-100k-view.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck to u πŸ˜„πŸ˜„ tq lawat siniπŸ‘πŸ‘

      Delete
  13. Assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama
    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/giveaway-by-bcsb-road-to-100k-view.html

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Theme images by compassandcamera. Powered by Blogger.