Review 5 in 1 Blogger

22:06:00
                                             
Selamat malam semua. hai, meh sini jemput baca entry malam ni pula. Okey, untuk segmen yang FI buat hari itu ini dia hadiah mereview yang baru aje FI ada masa nak buat. Sebab FI terlampau sangat sibuk dengan urusan sekolah sampai takde masa nak mengupdate blog sendiri. alhamdulillah dah bertukar rupa baru lagi. kali ni lebih simple. taknak sarat sangat dah. berbulu mata tengok semak sangat. 

Okey, membebl pula Fi ni. 
Ini dia lima blogger yang bertuah!


Blog zulfa ni kiut gila. comel kut. FI tak tipu kalau korang nak tengok comel ke tak korang pergilah masuk blog dia. tapi... rasany tuan dia pun lagi comel. hahah... colourful gila blog Zulfa. warna-warni macam rainbow gitu. seriusly, FI minat gila blog yang warna fresh macam tu. tak terlampau gelap dan cerah sangat. pandai Zulfa edit. Dah macam ais blende aje. rasa nak makan blog Zulfa ni. hahah.. 
Rasanya kan.. Zulfa ni memang peminat kpop lah. betul tak Zulfa? samalah kita. Eh, Zulfa minat artis mana? kalau FI... FI pilih Song Ji Hyo, Joong Ki, Lee Kwang Soo dengan Hoya. kukukuhhh.. aegyo...
Zulfa ni berasal dari Perak. umur dia 15 tahun. gud luck Zulfa for you PT3 candidate. eh-eh... macam ada jodoh aje. FI pun asal perak ni. hah, dekat-dekat aje ni. kikiki.... 



Mula-mula Anis join segmen FI... Fi terkejut juga sebab ingatkan si chef selebriti Anis Nabilah yang join. hah, kau hado. hahahaha... Warna blog Anis pun cantik juga. hijau oren gitu. fresh aje bila masuk blog Anis. Nanti updatelah resipi ye dekat dalam blog. kakahakh.. Fi gurau aje. Anis ni pun minat korea jugalah. samalah kita. Anis minat artis yang mana? sama macam Fi tak? aigooo...And untuk pengetahuan semua Anis ni pelajar dekat melaka. study smart Anis. semoga berjaya di masa hadapan. ada masa kita chat-cahtlah dekat blog ni hah. 



Rasanya semua dah kenal dengan blogger kita yang seorang ni. seriusly, glamour gila kut.  Ramai followers blogger ni. teringin nak ramai followers macam Huhahuha blog.. hihihi... Blog ni simple je. tak terlampau banyak sangat perhiasan. okeylah tu sebab kalau banyak sangat gadgetnya buat pengunjung pening nak masuk sebba berserabut. FI suka singgah dalam ni sebenarnya tapi tak pernah menonjolkan diri dekat chat box Huha. sorry... im you silent reader. nak tahu tak dekat dalam blog ni banyak gila entry-entry yang menarik korang boleh masuk blog simple ni. baca entry yang penuh dengan fakta dan kecantikan. Rasanya blogger Huha ni hijabista kut. banyak iklan tudung. hahah.. comel je. Fighting!



Blog ni pun cantik. biru hijau aje. dan memang FI minat warna biru hijau ni my fav... Blog yang penuh dengan nilai islamik bagus penulis ni. tak terlampau sangat dia punya template blog sampai boleh memeningkan. siple aje. korang boleh follow blog ni. dapat banyak sangat pengetahuan. paling FI suka dengan Quotes blog Wadah ni. menarik sangat quotes dia. cutelah.



Yang blogger seorang ni kawan baik FI. peramah sangat. kitorang satu group. FI kenal Shawal dekat group tulah. hensem pun hensem. pergilah ngorat. ahahahha.. aip, ngorat blog dia lah. jangan ngorat tuan blog. kikikihkih.. Kalau nak tahu Shawal ni pernah menghiasi surat khabar tau. hah, glamour kau. kau hado? dalam blog Shawal ni banyak gila maklumat. sampai FI tak tahu nak baca yang mana satu. sebab banyak gila maklumat yang Shawal bagi. semuanya fakta dan nilai islamik yang cukup bagus. tentang kesihatan pun ada. ehem... Shawal ni pun rasanya minat korea juga ni. dekat situ korang boleh tengok tutorial untu lelaki. FI selalu juga usya tutorial dengan teliti tapi takde barangnya. ahahahh.. FI biasa panggil Shawal ni Abang Shawal. dia tua setahun dari FI. Hai abang Shawal! 

Hah, itulah lima blogger yang bertuah. semoga korang semua terus berjaya dalam dunia blog. Untuk yang top 5 bloglist.. wait okey....  

*Pstt... gambar dekat atas takde kena mengena. hahahah.. Im Hoya Fan 
당신은 매우 귀엽다. 좋은 하루 되세요 . 여러분 모두 를 위해 싸우는 . 나는 건강 에 모두 를 바랍니다. 당신을 사랑합니다. 오 당신 . 안녕히 주무세요

4 comments:

  1. pergh ayat review takleh bla sunggulah FI ni....hahahhahaha

    ReplyDelete
  2. kukukuhh.. tengah seronok sangt menulis.. tak perasan FI yg tulis.
    hah? kita ke yg tulis ni??

    ReplyDelete
  3. wahhh ! thank you buat review <3 nnti ada msa terluang kita chat tau !

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Powered by Blogger.