Pemenang GiveAway Blog Fazrolfairytalesland

14:34:00
ASSALAMUALAIKUM 


Hello semua yang baca ni.  Tabik kat u!  Okey seperti yang korang tahu FI ada anjurkan satu GA ni dalam blog.  And,  this is my first time buat GA. sebb sebelum ni tak pernah.   Tak sangka GA ni akan dapat sambutan yg begitu hangat.  Seramai 30 lebih orng  blogger yg menyertai GA FI yg buat julung kalinya.

Terima kasih tak terhingga sangat2 kepada korang semua.  FI sngat hargai korang.  Again,  Terima kasih.

Untuk barisan sponsor-sponsor.

Penselduabee, Nazfea Solehah, Aina Rahim,  Ct Roxalynna dan MeninCity sebgai penaja utama blog ini.

FI ucapkan bebanyak terima kasih sbb sudi jadi sponsor GA FI yg tak seberapa ni.  Hanya mampu ucapkan itu saja.  Tak tahu nak cakap apa dah.  FI hargai sangat...  sangat...  thankiu again.

Baiklah,  debaran makin memuncak untuk saya umumkan pemenang.

Dua orang akan dipilih untuk memenangi GA ini.  Sekali lagi,  dua orang!

cara mengundi,  FI kumpulkan semua nama lalu meletakkannya di dalam sebuah balang.  Dah menarik dua cabutan.

Secara adil!  Tidak ada penipuan ye..

Wokey,  berdebar tak nak tahu nama dua orang tu?  FI pun dah tak sabar.

Sebelum itu,  bagi yg tak menang tu jangan sedih ye.  Insya-ALLAH nanti kalau ada kesihatan yg diberi FI akan anjurkan lagi.

Dan,  pastinya hadiah-hadiah yg diberi lebih menarik.

Baiklah,  Ini FI umumkan nama pemenang.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.
           




               (Muzik latar gendang)


Diumumkan,  pemenang bagi Give Away bagi Blog Fazrolfairytalesland  adalah....

1. Nur Sabrina 
2. Nor Adwaty

Tahniah!  FI ucapkan pada mereka berdua!!!

Yang tak menang tu boleh cuba lagi.

Berikan tepukan!!

Kepada pemenang,

Sila contact  WhatsApp :  01136220629

terima kasih,  sekian assalamualaikum

8 comments:

  1. wahh tahniah pada yang mng,btw byk2 sponsor tu kira semua hadiah tu menang kat mreka berdua ja ye?byk nyaaaaa bestt huhu t^t xpela xdak rezeki lagi..^^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Rezeki kali ketiga ^_^ Thank you

    ReplyDelete
  3. congratz bg pemenang~ meh la kte xmenang sob sob yer.. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kalau saya buat lagi boleh join. Hadiah kita kasi lagi gempak

      Delete
  4. hehe , sob sob pon boleh :'( hahaha

    ReplyDelete
  5. whoaaa tahniah pada para pemenang! :D

    ReplyDelete
  6. wah...sy baru tahu sy menang...btw pd 18hb tu sy bcuti dan x on tenet apatah lg nak bukak blog...tq2

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Powered by Blogger.