The Dangerous Man

September 16, 2017
-- --

Dalam dunia blog lebih dikenali sebagai Qbal Ramlan – Tapi orang biasa panggil dia Bal  sebab simple nak sebut. Nickname Dangerous Man – Sesuai dengan character yang berani melakukan perkara  baru yang bukan dalam kemampuan diri sendiri.  Tapi sebenarnya tidaklah dangerous mana pun, sebab sifat yang sebenarnya adalah seorang yang happy-go-lucky dan tak ada masalah Socially Awkward in face-to-face comunication. Tapi masih mengamalkan prinsip “Ignorance Is The Best Policy”
Seorang blogger yang dah bertapak 4 tahun dalam laman http://fazroliqbal.blogspot.com . Suka menulis macam-macam yang berkaitan dengan diri. Blog jadi laman peribadi nak tingkatkan kemahiran menulis. Seorang penulis yang sudah published dua buah kompilasi cerpen. Menulis novel adalah salah satu minat dan bukannya dianggap sebagai kerjaya. Kalau ditanya cita-cita nak jadi apa, akan jawab buat masa ini ialah “International Actor”

Seorang yang sukakan bahasa dan boleh bercakap dalam Bahasa Hangeul. Seorang pencinta buku dan movie. Paling suka movie yang bergenre fantasi dan Science fiction. Peminat tegar  Ariana Grande dan Jun Ji Hyun. 


Email: Fazroliqbal@gmail.com
Facebook: Qbal Ramlan
Instagram: @B4llll

  Thank you for visiting my blog - Qbal Ramlan
Powered by Blogger.