ULTIMATE ADVANCED SERUM

by - June 07, 2020

Selamat datang kembali ke laman blog aku. Baiklah, aku tahu sepanjang tempoh PKP ni memang ramai gila sedang jaga muka. Tapi, kita ada dengar juga yang masa-masa macam ni ramai yang mengadu ada masalah breakout. Sebab diorang ingat yang kalau kita tak keluar rumah, muka kita akan terhindar dari kotoran. 

Sebenarnya salah, duduk rumah ni jugaklah kita sebenarnya masih kena jaga muka. Kukuhkan skin care routine dan makan makanan yang sihat. Jadi hari ni aku baik hati nak share satu entri berkenaan produk yang dapat membantu korang untuk dapatkan kulit yang cantik. 
Serum adalah salah satu produk yang diperlukan oleh kulit kita. Ultimate Advanced Serum mungkin merupakan produk yang sesuai untuk korang. Aku tak claim produk ni bagus dari produk lain, sebab kulit kita berbeza-beza. Ada kulit yang sesuai, dan ada kulit yang mungkin kalau pakai takkan jadi apa-apa.  Jangan risau, aku tahu ada setengah orang memang dah takut nak percaya dengan produk local, aku tak nafikan sebab mereka ada kisah silam yang tersendiri. Tapi aku nak bagi tahu yang Ultimate Advanced Serum ni sudah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor pendaftaran :NOT191102429K 



Antara fungsi utama Ultimate Advanced Serum ini adalah untuk menegcutkan parut jerawat, Mengurangkan kedutan garis dan garis halus di mata dan mampu mengecutkan jerawat. Serum ini memang sesuai untuk sesiapa yang ada kulit kusam, sebab dia mampu mengembalikan tona warna kulit agar lebih sekata. 


Kandungan Ultimate Advanced Serum ini pulak, ia mengandungi Vitamin C dan E, Sakura Extract, 10% Bird Nest, Salicylic Asid dan Extract Apple Stemcell. 

Aku harap dengan ada nya produk ni mampu membantu korang. InsyaAllah produk ini selamat dari bahan-bahan terlarang. Apa yang penting, kalau korang nak beli, pastikan korang beli dengan Agent atau Stokis yang sah. Bukan membeli produk yang tidak original daripada HQ

You May Also Like

0 comments

Drop ur felling Here