Dangerous Man: Next Landing Stories Blog

September 24, 2017
Sejak dua menjak ni terpikir juga nak buat satu laman web personal hanya untuk letak novel-novel dan cerpen-cerpen aku aje. Sebenarnya dah lama buat blog tu tapi baru hari ni terasa nak bagitahu dekat semua. 


Memang tak mudah nak kawal dua blog dalam satu masa, terpikirlah jugak aku pasal benda tu. Tapi apa salahnya kan? Aku suka menulis dan memang minat gila nak menulis banyak cerita yang menarik untuk dibaca oleh pembac-pembaca dekat luar sana tu. Disebabkan aku rasa cerita-cerita aku tu tak sesuai untuk diletakkan dekat dalam blog Qbal Ramlan ni sebab tu aku buat blog lagi satu yang memudahkan pembaca dekat luar sana tu baca cerita aku. Memang blog tu khas untuk cerita-cerita rekaan aku je. Aku taknak masukkan dalam blog yang ni sebab aku rasa blog yang ni aku nak buat hanya untuk personal life aku aje. Jadi aku taknak lah menyusahkan pembaca sebab perlu mencari cerita yang diorang nak baca tu. Lagi satu, aku tak suka nak serabutkan blog ni. aku jadi rimas sebab kalau banyak sangat content dia akan jadi berat dan tak menyenangkan aku untuk mengawalnya. 


https://dangerousmans.blogspot.com
Jadi setelah berbulan-bulan aku fikir pasal benda ni maka lahirlah Dangerous Man. Korang kalau ada masa yang terluang, jemputlah baca cerita-cerita mengarut aku tu. Aku bukanlah penulis yang hebat sangat. Tapi jiwa menulis tu buatkan aku tetap juga nak menulis walaupun aku tahu penulisan aku kadang-kadang akan buat orang rasa bosan. Haha. Tapi, yang aku tahu cerita aku boleh buat orang terbuai sekejap. Hah!?


Blog ni mudah, memang mesra kuoto aku buat. Korang boleh baca dalam fon korang dengan mudah tanpa halangan seperti iklan-iklan yang akan memberatkan bacaan korang. Dangerous Man

28 comments:

  1. haha I love watching tv series especially after a tiring day at work

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah I love too. but this post not about watching TV series.

      Delete
  2. Menarik. Nanti boleh singgah baca cerpen2 dan novel2. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silakan... Jemput baca cerita saya✌👍😘💕😁

      Delete
  3. okay ! Qbal boleh. Goodluck ! :D

    ReplyDelete
  4. hahahah wowwww.... bagus.. ada keinginan... dulu ada rsa nak tulis... last2 terkubur, sebab masa tak mengizinkan sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro boleh cuba buat sekali lagi. Lagipun Bal stop ja dekat sini dulu

      Delete
  5. Dangerous tu hahaha. Takpe teruskan je if dah minat menulis kan :)

    yanmie
    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  6. bagus tu buat je follow ur heart ok

    ReplyDelete
  7. Gigihnya ada dua blog. Bagus!
    Saya yang ada satu pun tak larat nak update. Chaiyok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itupun update stories bila rajin je. Ngee.

      Delete
  8. Tahniah kerana rajin... nape tajuk Dangerous Man ? haha... akan diselak bila free nanti ya..

    ReplyDelete
  9. Memang susah kalau nak handle 2 blog . Kena bahagi masa sama rata

    ReplyDelete
  10. Wah awak tulis cerpen n novel? Wah berbakat betul. Jarang sy nampak lelaki ada minat ni. Keep it up.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade je kak. ramai penulis lelaki. mungkin tak perasan kut.

      Delete
  11. rajinnya, teruskan hobi bermanfaatnya

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Theme images by compassandcamera. Powered by Blogger.