Contributor of Zalora Zcoop Malaysia!

September 15, 2017

First of all I'd like to thank Amer Ridzuan, blogger who gave me this chance to be one of the Zcoop Zalora Contribute. Terima kasih sebab invited aku Mer. Takkan lupa kau punya jasa. Gembira gila kut bila dapat jadi penulis artikel untuk salah sebuah online magazine yang paling popular dekat Malaysia ni.  Gila tak happy. Dan ini adalah kisah aku untuk minggu ni selepas aku hilang dari radar blog untuk kesekian kalinya. Haha. Rindu gila kut nak menulis. Padahal baru empat hari aje aku tak pegang laptop aku ni.  


Okey, back to the main topic! Sangat-sangat gempaklah bagi aku sebab Zalora adalah salah satu online fashion site yang agak besar dekat Malaysia ni



Aku menulis artikel dibawah label LIFESTLYE sebab aku suka cerita perkara yang berkaitan dengan realiti kehidupan masyarakat sekarang. Dan bila korang masuk dalam online magazine ni korang boleh ke label yang lain macam Entertainment, Tips, Fashion dan banyak lagi. Korang boleh cari artikel yang korang suka baca dan korang boleh ambil peluang baca semua artikel tu  dan ambil manfaat daripada setiap artikel yang korang baca. Lengkap! semuanya dalam satu website. Korang nak improve gaya korang? korang nak tips yang berkaitan dengan kesihatan ataupun cinta? korang nak cerita yang berkaitan dengan lifestlye? korang nak improve english korang? semuanya ada dalam Zcoop Malaysia ni. Sebab Zalora ditulis dalam dua bahasa, Melayu dan inggeris. Dan aku contributor yang menulis dalam bahasa melayu. 

Oh, that's my first articles


Jangan lupa untuk luangkan masa baca aku punya artikel dekat sana. Ada banyak lagi artikel yang akan aku tulis khas untuk korang semua yang sukakan lifestlye. Sebelum tu, aku akan berhenti menulis di blog buat seketika sebab aku nak focus dalam study aku. Jadi, kalau aku rajin aku updatelah dekat blog ni. Terima kasih!

20 comments:

  1. Tahniah! Fyi i pun one of the contributor under Lifestyle tags and dah contribute since last year. Anyway keep writing!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriously? waaa... nice to meet you serra. Nanti Bal baca artkel Serra. Keep writing to love😉

      Delete
  2. Congrats. Do write more to improve yourself better.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Qbal!! :) Akak ada dapat invitation untuk Zcoop Zalora Malaysia tapi akak tolak sebab akak tak boleh bagi komitmen berterusan. Seronok tengok ramai blogger yang join :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kak Siqah.Kan best klau kak Siqah join sekali. baru meriah sikit.😃

      Delete
  4. Wahhh, iday ada baca artikel qbal dekat zcoop zalora malaysia tu. best2. Kalau dapat invitation, nak try jugak la. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah, thanks sebab sudi baca first artikel Bal. Thanks jugal sebab sudi tinggal komen kt artikel tu. Nnti bc rtikel yg kedua pulk eh

      Delete
  5. Tahniah....

    Buat masa nie, memang tak dapat nak bagi komitment untuk tulis di tempat lain kecuali dekat blog sendiri yang berketul-ketul hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula2 mmg fikir macam tu gak. tapi apa salah ambil peluang. Nak mantapkan penulisan

      Delete
  6. Wahh hebatnya Qbal, nanti nak bacalah entry Qbal dekat Zcoop Zalora!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. biasa2 je sis. Anyway Thanks. Bacalah kalau ada masa. 😍

      Delete
  7. Tahniah. Bagus ada peluang menulis begini - passion yang bagus. Teruskan menulis dan moga sukses.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Rawlin. lebih baik ambil peluang ni. dapat tingkatkan kemahiran menulis yg tak seberapa lagi ni

      Delete
  8. Tahniah!! Tulis banyak-banyak lagi k. Keep it up

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Theme images by compassandcamera. Powered by Blogger.