Hero Seorang Cinderella Diadaptasi

April 16, 2017
Selepas SUAMIKU PALING SWEET diadaptasi ke Drama TV.

Sekali lagi novel Anjell Homosapien dipilih untuk Diadaptasi ke Drama.

Alhamdulillah....

Murah rezeki Anjell. Seorang penulis yang sangat tahu macam mana nak redakan stress orang lain. Eheh!

Dan... Drama Itu bertajuk "Hero Seorang Cinderella"

Penerbit: Karyaseni

Ni cover asal. Lawa memang lawo.

Dan... berita baik untuk semua orang yang memang minat baca novel sekaligus minat tonton drama melayu lalu berangan menjadi CinderellaWannabe. hah!

Drama ni diarah oleh Micheal Ng.

Yes!

Jadi-Jadi! aku tak perlu risau tentang "ketidakkerbekasan drama tersebut" sebab kali ni Micheal Ng yang arahkan kan.

Aku percaya seratus pertaus kat dia yang dia akan bawa drama ni jauh ke depan macam dram-drama dia yang lepas. Meletops!

So? Siapa pelakon dia eh?


4 comments:

  1. Replies
    1. uishh wajib tengok abam kie. 😂😂

      Delete
  2. oh mai gad! baru jumpa post ni haha and lagi menarik saya suka sgt this novel sampai baca banyak kali XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tengok . Novel dia pun gempak😂😂

      Delete

Drop ur felling Here

Powered by Blogger.