November 15, 2017

Lemme' Tell Something

Hai blogger? Whats up? aku buat comeback balik lepas lebih kurang lama juga tak buka blog ni. Aku bosan, jadi aku nak tulis sesuatu yang a...
September 30, 2017

Review: The Battleship Island

The Battleship Island  ( Hangul :  군함도 ;  Hanja :  軍艦島 ;  RR :  Gunhamdo ) is a 2017 South Korean  period   action fiction film  starring...
September 10, 2017

Things that I Can't Do

Iaitu satu segmen. Nah... Not a segment . Well , empat hari kehilangan Bal di blog ini. Apakah anda rindu? Tidak? Oh, ada ku kisah. Haha. ...
September 04, 2017

Blog Aku Tempat Apa?

Hamboi-hamboi-hamboi. Banyak cantik muka engko ya? Siapalah punya kerja ni. Dah terlampau stress sangat ke apa? Kalau ya pun dah stress ...
September 04, 2017

Blog Qbal Lulus Adsense!

Bukan senang sebenarnya nak dapat kelulusan daripada pihak Adsense ni. Kau kena tunggu lama gila sampai ada masa kau fedup nak tunggu dah...
September 02, 2017

People I Can't Stand With!

Dalam dunia ni bukan kita seorang aje. Ramai lagi manusia dan banyak ragam manusia. Kau kena ingat tu. Jadi, selagi ada manusia dalam dun...
August 31, 2017

Books That I Admired Their Writer

Being a book lover was the best thing ever in the world. There's no other heaven things beside read a book while have a cup of Tea/M...
August 30, 2017

Top 6 Korean Drama

First of all I'm not a kpopers, I said that because some people might  misunderstanding about the different between Kdrama Lover and ...
August 21, 2017

The Best Actor Again!

Since kau dah masuk sini kau kena baca cerita ni sampai habis . haha! Aku dah lama tak menaip dekat keyboard ni, rasa lain macam a...
July 04, 2017

One Last Time!

SELAMAT HARI RAYA! Salam Aidilfitri semua. Rasanya memang belum terlambat lagi kut nak ucapkan Selamat Hari Raya dekat korang semua. B...
June 16, 2017

Jangan Baca Post Ni!

                                                                                        Aku dah ber bloggiing sejak tahun 2015 . Da...
June 16, 2017

Lelaki Kelas Pertama - Bab 8

BAB 8  DATO’ Wazir termenung sendiri di meja kerjanya yang sudah berselerak dengan timbunan kertas. Semuanya sangat menyemakkan mata...
Powered by Blogger.