Barisan Pelakon Suamiku Paling Sweet

14:44:00
Assalamualaikum semua. okey mesti semua dah tahu kan tentang novel adaptasi ni yang tak lama lagi akan diangkat menjadi sebuah drama di kaca TV? semua orang dah kenal ke dengan penulis novel ni? mesti dahkan... kalau yang tak kenal lagi tu meh FI ceritakan sikit. Nama penulisan buku ni Anjell seorang yang FI rasa gila-gila juga orangnya berdasarkan penulis dia tu yang selamba. Anjell sudah pun Publish sebanyak empat buah novel bermul dengan Eksperimen cinta, Suamiku Paling Sweet, Tundukkan Playboy itu, Dan yang terbaharu ni Hero seorang Cindarella yang baru aje publish dan kesemuany dibawah label karyaseni. korang boleh baca Novel di di lama blog beliau ni....  Anjellayan.blogspot.com


Okey, balaik pada tajuk asal Fi baru aje buka blog dan ada yang cari dekat search box fasal drama ni. okey now, Fi beritahu tahu korang siapa Hero dan Heroin Novel ni.



dan ini dia barisan pelakonnya...

okey, tak perlu diperkenalkan lagi sebab semua orang dah tahu.

Akhir ayat FI cuma harap syafiq mampu bawa watak yang berat ni. sama juga dengan mawar. FI cuma nak cakap buatlah yang tebaik untuk novel kesayangan rakyat Malaysia ni. taknaklah jadi macam Novel Anjell yang lepas bila diadapatsi semuanya jadi hancus... huhuh...

Selamat Menyambut Puasa Semua!

2 comments:

  1. sha adanovel ni beli masa dapat baucer buku dulu hahaha jalan cerita novel dia best lagi hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan lagi best dari drama dia. tak minat tengok drama dia sebb lari dri idea novel

      Delete

Drop ur felling Here

Theme images by compassandcamera. Powered by Blogger.