Terima kasih!

April 22, 2016
Salam semua readers yang FI sayang dan semua blogger. okey, hari ini baru nak mengupdate... sorry,, lately ni busy sikit. okey, tamat sudah segmen Auto-Blgger Malaysia yang FI buat. Alhamdulillah, terima kasih kepada semua blogger yang join. korang memang the best. dan sporting... ecehceh.. serius ni. yalah, Fi ni mana popular mana . segmen pun hadiah bukan gempak sangat, hihi... FI sekadar nak berkenalan dengan korang semua. kita satu aliran kan? apa salah kalau kita semua berkenalan. Blogger mesti bersatu. betul tak? hamboi... ayat Fi ni dah macam nak buat syarahan pula.

FI nak ucapkan sekali lagi terima kasih pada Blogger-blogger yang comel dan yang handsome sebab sudi join segmen FI. terima kasih banyak-banyak. tak terhingga. terima kasih sudi follow blog Fi yang biasa ni dan takde apa-apa yang menarik pun selain cerita tah apa-apa FI ni. Fi follow korang juga tau. Fi lawat semua blog. cantik gila blog korang semua. jeles FI tengok. hahah...

okey, untu 5 blogger yang terawal. FI dah janjikan nak review blog gempak korang tu kan? okey... FI akan tunaikan. Insya-Allah... tapi yang pasti memang Fi akan tunaikan.

untuk 5 yang terawal lagi. FI akan masukkan korang dalam bloglist. nanti korang boleh tengok.

untuk pengetahuan semua... hubungan yang terjalain antara kita semua ni takkan terhenti di sini aje. korang boleh tengok semua blogger dekat kotak bar yang FI tulis rakan blogger tu. okey? kalau sapa nak join lagi pun boleh. Sebb.. Fi rasa macam taknak end kan aje segmen ni. teringin sangat nak kenal dengan ramai lagi blogger.

korang bolehlah promote segmen ni lagi dekat blogger-blogger yang lain. mesti meriah nanti. kita kan satu malaysia... Haish, FI tak over tak sah!  

Korang boleh still on BlogWalking lagi. sporting meh? arait....


Sebelum tu Fi nak ucapkan mohon maaf andai semasa segmen ni berlangsung Fi ada sakitkan hati sesiapa. mohon maaf sangat-sangat sebab update senarai peserta lambat. Fi bukan apa, macam yang Fi cakap tadi sibuk sikit boleh ni. bulan mei dah nak exam lagi tu yang kena belajar. tak boleh nak melangut depan blog ni aje.

And... Fi nak minta jasa korang supaya doakan novel Fi dapat diterbitkan. Insya-Allah kalau ada rezeki cerita mengarut FI tu boleh terbit. teringin sangat nak ada buku sendiri. now, perkembangan terbaharu Fi sedang otw buat novel kedua. doakan juga. terima kasih semua. sayang korang.. aummm.. hahahah

pstt... gambar atas tu takde kena-mengena.. hahah.. suka hatilah blog FI. ceh! 

No comments:

Drop ur felling Here

Powered by Blogger.