Review: Produk Mika Series

January 17, 2016
Salam dan selamat malam FI ucapkan pada readers yang baca entry malam ni.  FI dah rajin mlm2 nak mereview ni.  gatal aje tangan nk menyentu keybord.  takpalah kita saja nk semakkn blog apa salahnyakan??  kekehkeh..

Okey,  seperti tajuk yg dekat atas tu.  FI ada cuab satu produk ni.  MIKA SERIES.  Korang pernah dengar tak jenama ni??  kalau tk pernah meh FI cerita sikit.

Mika series ni duta dia ZOEY RAHMAN.  alah pelakon yg muka babyface tu.  takkn tak kenal.  so kiranya dia ni founderlah...

meh usha sikit gambar dia...








yang tu yg babyface tu.

okey kita nak mereview cerita benda lain pula.

dekat dalam syarikat Mika SEries ni diorang ada keluarkan 4 jenis produk kecantikan



1.  Mika Bright






2. Mika Whitening







3.  Cool Max







4.  Mika Lipz






keempat4 produk ni dibawah label MIKASERIES.  dan setiap satu mempunyai berbeza kebaikan.
ni yang nk cerita ni. So entry ni mungkin panjang sikitlah.  mmg gigih FI nk menulisnya.  boleh kejang jari.


Wokey,  meh cerita yang first tu.  MIKa Bright.  kalau korang boleh klik gambar tu korang baca lah dia punya description.

-  MIka Bright ni diadun seratus peratus memang sure 100% dari bahan2 semulajadi yang berkualiti tinggi.  Berkualiti tinggi mmg komferm sebb semua nya terdiri dari makanan sunah. seperti:

Kurma, madu, habbatus sauda, dan delima.  selain itu,  ia juga mengandungi anggurhitam, acai berry, guarana, green teaserta pati sarang burung.  kalau kita boleh bayangkan  memang manis sangat2.  sedap gila.

-MIka Whitening pula adlah set pejagaan kulit wajah yang diperkaya dengan bahan semulajadi jugak.

seperti: Argan oil, Apple Stem Cell. Aloe Vera, Almond Oil, Green Tea, Collagen dan Mini Ha.

nak tahu berkesan ke tk cubalah beli.  mmg FI sure berkesan.  korang nk jaga badan dan kulit wajahkan?? apa salah cuba.  mana tahu bila dh beli sekali nk lagi.

-Cool Max,  atau MIka black Mask.  kalau korang nak tahukan,  gel ni mampu buang White Heads dan black Heads dari sekecil2 nya benda tu semua nya akan melekat dekat mask bila dia dah kering.  pakai benda ni best tahu.  bila sentuh kulit tu rasa seronok aje.  sejuk n kita rasa muka kita segar sangat sebab dia berangin.  dn yng paling penting muka akan berseri2.

meh payung gambar satu.





abaikan hahahaha....  best pakai benda ni.  cubalah beli.



- Mika LIps,  yang ni paling FI suka sangat tau.  nak tahu kenapa.  bila kita pakai aje dekat bibir dlm masa beberapa saat bibir kita jadi merah secara semulajadi sebb dia ikut peredaran darah kita.  seronok.  dan kesan bila pakai dia....  boleh merawat bibir yang kering, sngat sesuai untuk bibir yang sensitif, perokokdan membaiki tekstur bibir.


antara bahan yang digunakan dalam Mika Lips ni seperti:

- Argan oil,  sweet almond oil, avocado oil, mint oil,  mini ha, Bees wax, natural Tech Vaseline.
best! rugi tak cuba.  so,  FI dh review ni,  jomlah cuba. korang pasti terkejut dengan keberkesanan produk MIKASERIES ni.

jumpa next entry.,  nak tidur.

Assalammualaikum...

4 comments:

  1. wahhh..boleh pakai ni....hihihi

    ReplyDelete
  2. cuba2... wajib ni. hahah.. muka komferm bersih dari blach heads n white heads

    ReplyDelete
  3. Thanks mencuba prodak Mikaseries. Siapa yg ingin dapatkan produk bole whatsapp 018-3504399

    ReplyDelete
  4. Thanks mencuba prodak Mikaseries. Siapa yg ingin dapatkan produk bole whatsapp 018-3504399

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Powered by Blogger.