Drama Isteri Vs Tunang

20:21:00
Assalamualaikum semua dan selamat petang FI ucapkan pada readers yang sudi baca entry kali ni.  oky hari ni FI nak update tentang dram baru yang lama lagi akan menghiasi kaca TV tak lama aje lagi.  rasanya cerita  ni ganti cerita SHA&SHAH.  uhh... tak sabar nak tengok tau citer ni. FI dh follow lama dah novel ni dah cerita dia pun mmg bset. taniah dan selamat maju jaya FI ucapkan pada penulis novel drama ni.  Okey kita tengok gambar dia sekejap dan siapa pelakon2 yang membintangi drama ini. yang FI tahu pelakon2 ni mmg yang hebat2 belaka.


ya... itu dia Syah dan HIsyam hamid. dua2 dah kahwin ni... neves ni tak sabar betul nk tengok. mmg best gila FI rasa. yalah masa FI baca novel dia dulu mmg cerita ni ohsem!  1 febuari ni start. astro Ria. can't wait!!

jom tengok vid promo dia sekejap..

err... Dato Vida ada situ kan.. hahahah... omy god... kalau dia dah taja jangan sampai ubah jalan cerita drama ni sudah.  okey... bye kaang kena sailang!

assalamualaikum..

3 comments:

  1. hahahahaha.. "kalau dia dah taja jangan sampai ubah jalan cerita drama ni sudah" penyataan mengancam hahahahha :p

    ReplyDelete
  2. hi FI..wah x sabar nak tgk ni...keladi lak kaki drama tv...hihihi..okey, fi, keladi tag blog untuk segmn ini ya...http://www.keladionline.com/2016/01/pencarian-mega-bloglist-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Theme images by compassandcamera. Powered by Blogger.