Tutorial Makeup For male

December 12, 2015
Tutorial makeup for men???  Kahakahah...  korang terkelu kut..  FI pun tak tahu kenapa FI update entry ni.  Rajin nak bagi tutor sampai tutor makeup pun jadi.

Tapi rasanya bukan suka2 kut.  Yeah,  maybe ada benefit dia yg sendiri.  Mana tahu lelaki dekat luar tu boleh guna.

And..  ofcoz tutor make up cara korea.  Kalau yg biasa tengok rupa mamat korea yang putih melepak tu.  Mesti korang tertanya2 macam mna diorang make over untUk tmpil  dengan rupa yg manis,  kiut,  hensem.

Kenapa ek buat letak tutor ni dekat blog?

Tak ada sebb pun.  Tapi mcm FI cakp tadi.  Maybe ada benefit dia.

Contoh,  lelaki yg nak muka macam korean tu boleh belajar cara makeup diaorang.

Kan...  ada ke yg minat korea ni?

Entah!

Tak nak cakap banyak.  Tekan video bawah ni.

Sumber:  Youtube ( Ulzzang makeup male )




amacam?  Dah tengok?  Boleh ke buat macam tuh...  hahahah
.

Thankiu sudi baca..
.


5 comments:

Drop ur felling Here

Powered by Blogger.