Tutorial For Men's Hairstyle

Hello Gais,

Thankiu coz click and read this entry.  Okey entry kali ni nak bagi tutorial untuk rambut.  Just for men.  Huhuhuh...  untuk wanita punya  tutorial maybe akan update jugak nanti.  Tapi tak tahu bila.  Sbb sekrang hanya untu lelaki sja.

And,  ofcoz tutor hairstyle ni mcm fesyen kpop uh.  Dah korang masuk blog ni mmg semua kpop ajelah.  Kikikihh..

Okey,  yang nak jaga rambut tu bagi kemas ala2 kpop style tu.  Just tengok video bawah ni.

Ikut tau,  FI dah try buat.  Owesome bro,  mmg menjadi rambut FI.  ala2 kpop tu.  Kau mampu!  Hahaha



Trylah buat.  Komferm awek lalu sebelah cair terus.  Kakahakah..

Thanks gais for read this entry..

Semoga video tutor tu berguna.

Sebarang permintaan untuk toturial fashion boleh contact FI..  tak pun komen bawah.

Mekasih..

No comments:

Drop ur felling Here

Theme images by compassandcamera. Powered by Blogger.