Tutorial Dress up For Men

Assalamualaikum,
Annyeonghaseyo,
Hello,

Oh,  thankiu ye klik.  Ada juga yang baca kikih...  dah baca tajuk atas?  Ofcoz korang dah baca klau tak kenapa klik yedok?  Okey,  dah masuk blog FI ni mmg fasal fashion aje.  Dan semestinya fashion untuk lelaki.

Kerana FI jenis yg suka  fesyen FI kenalah gigih tulis benda ni.  Haha..  walaupun sikit aje ku rasa dia punya ayat tu mcm berjela-jela.

Okey,  semesti yg kita semua tahu.  Fenomena fashion di Malaysia ni mmg dah bermarajalela.  So ,  yg tak berfesyen tu rasa macam tak uptodate pulak.  Yedok.  Rasa mcm ketinggalan zaman.

Seperti yg kita semua tahu.  Fashion yg paling top sekali dkat malaysia ni tak lain tak bukan mestilah berfesyenkan macam korea.

Tak boleh nak ckp dia punya rating tu berapa sbb terlampau banyak digunakan di Malaysia ni untuk nampak lebih kiut.  Hennsem,  smart,  gila cool!

Rating yang sangat tinggi.  Dan mendapat sambutan yg begitu hangat dlm kalangan remaja2 sekarang ni.

Sampai ada yg berbelanja lebih untuk beli baju yg boleh dikatakan gila bapak mahal ya Rabbi.  Beribu-riban doh!  FI pun tengok dah telan liur sebakul.  Takut tengok duit yg melayang beribu-ribu hanya untuk beli sehelai baju.

FI rasa nak menitis air mata darah.  Hahaha...

Okey,  apalah FI merepek pnjang ni.  Nak bagi tutorial sampai berjela.

Okey,  nak kongsi satu video dekat korang ttng pemakaian fesyen ni.

Simple,  sedap badan bila pakai dan yg pling penting.

Stlye habis.

Cakap bnyak pulak ... nah jom tngok video nieh.

Dah tengok?  Apa pandangan anda?  Smart tak.   Tapi sebelum tu,  yg ada pakaian fesyen ada rantai bentuk salib tu bagi yg islam kau jangan pakai eh.  FI pesan dulu ni.

Jgn gatai2 nak pakai okey.  Sekian pesan penaja.

Kikikihh...



No comments:

Drop ur felling Here

Theme images by compassandcamera. Powered by Blogger.