Review novel Town Mall

23:10:00
Assalamualaikum

Nite semua pembaca yang baca  cerita nukilan yg tak seberapa ni...    kikiki..

Namapk tk gambar atas nieh?  Ada sesiapa yang tahu tak tentang novel ni?
Tengok cover pun dah seram.  Apa tah lagi bila membacanya mmg bulu roma tegak duk naik..   malam ni FI nak review novel ni.  Teringin pula nak buat reviu pasal sblm ni mana pernah.

Okey,  berkaitan citer atas ni.   Actually FI bukan lah jenis penggemar novel mistik.  FI lebih kpd love story.  Ecewah..  ada bunga dlm hati.

Tapi,  FI jadi suka pada citer mistik ni sejak baca buku ni.   Mmg tak tahu nak ckp macam mana.  Felling dia bila baca tu sangat lain dari bca nvel love story.  Ap yg FI boleh cakap.  Novel ni bula mata FI untuk terus baca cerita yg berkisar mistik.

Baru FI tahu yg FI ni jenis yg suka citer hantu.

Sangat boleh buat kita macam berada dlm  nvel ni.   Tiga cerita yg saling berkait rapat.  Memng tebaik! Pada penulis  HASRUDI JAWAWI

Terima kasih sgt2 dengan novel yg terbaik ni.  Tahap tebaik tu tak tahu nak cakap macm mana.  Kalau diberi skala 1 smpai 10 .  FI ttap akan pilih 10.

Tak sabar nak menati karya seram yg seterusnya.  Nak dapatkan sign lagi.  Kikhkihkij..  boleh ke abang   Rudi?

Kikikiki....

Tajuk:  Town Mall
Penulis:  Hasrudi Jawawi
Terbitan:  Buku Prima

Sedikit dialog

"Selagi puaka dekat banggunan tu masih ada.  Selagi itu projek tu tak dapat diteruskan"

Tengkasih sudi baca....
 


2 comments:

  1. Boleh sahaja kalau ada stock di tangan. Terima kasih atas reviewnya ya? ;)

    #hasrudijawawi

    ReplyDelete
  2. best sangat2... nanti buat lagi novel seram yg terbaik

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Theme images by compassandcamera. Powered by Blogger.