Pencarian sponsor untuk giveaway akhir tahun

17:20:00
Assalamualaikum

Nampak tak bannet atas ni.  FI sedang mencari sponsor untuk giveaway akhir tahun ni.  Kalau ada yang baik hati nak sponsor dengan besar hati iqbal terima.

Dalam 5 orang pun jadilah.  Janji ada sponsor.

Untuk yg sudi sponsor tu FI bagi kelonggaran.

Sama anda  nak difollow blog atau applikasi sosial yang lain.

Siapa yang nak jadi sponsor

Boleh komen.  Dan bagi link Fb supaya FI dapat contact korang.

Harap sudi jadi sponsor..  :)




7 comments:

  1. Saya nak jadi salah seorang sponsor.barangan preloved boleh x..kualiti ok lagi..

    ReplyDelete
  2. fb link saya https://www.facebook.com/radhia.radhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://m.facebook.com/fazrol.iqbalii?ref_component=mbasic_home_header&ref_page=%2Fwap%2Fhome.php&refid=7

      Saya tak dapat nak mesej sis. Sis boleh contact saya

      Delete
  3. Hi bro FI, I am interested to become sponsor. Please check out my Instagram @ MenInCity or FB : www.facebook.com/menincity.online

    Thanks bro :)

    ReplyDelete
  4. Hi bro FI, I am interested to become sponsor. Please check out my Instagram @ MenInCity or FB : www.facebook.com/menincity.online

    Thanks bro :)

    ReplyDelete
  5. Masih mencari sponsor? Mohon pm page kami Sempurna Design & Printing

    ReplyDelete

Drop ur felling Here

Theme images by compassandcamera. Powered by Blogger.